Nakúpte aspoň za 30 € a dopravu máte zadarmo! Nakúpte aspoň za 30 € a dopravu máte zadarmo!

Som viditeľne iná

Krásna, sexi a vyzývavá. To sú silné zbrane Lucie Javorčekovej. Brunetka už niekoľko rokov pôsobí hlavne v Taliansku, venuje sa modelingu a predovšetkým foteniu spodnej bielizne či plaviek. Rodená Bratislavčanka často fotí aj umelecké akty, ktoré s obľubou zdieľa na sociálnych sieťach. O tom, že jej fotky a exotický vzhľad sú pastvou pre oči, svedčí aj fakt, že jej Instagram sleduje viac ako 860-tisíc ľudí.

Nahota je častokrát vnímaná ako niečo povrchné a lacné. Niekedy je však potrebné ísť hlbšie a nepozerať sa len na obal, hoci aj ten je prekrásny. Lucia nevymetá nočné bary a na sklamanie mnohých nevyhľadáva mužskú spoločnosť. V skutočnosti je už deväť rokov šťastne vydatá za svoju prvú životnú lásku a po dome jej pobehuje 7-ročná dcérka, ktorá je pre ňu všetkým.

Lucia je viditeľne iná. Podobne, ako proteínová tyčinka od Max Sportu :). Najpredávanejšia a najobľúbenejšia na Slovensku, jediná certifikovaná bez éčiek a hlavne funkčná. Je to aj Luciin favorit v prípade, že nestíha a potrebuje veľa energie. Proteín je v očiach mnohých symbolom výsostne športujúcich ľudí, najmä mužov. Aj tu však treba ísť hlbšie a nekĺzať len po povrchu. Nepodľahnúť známym stereotypom.

Proteín (bielkoviny) sú dôležitou zložkou, ktorú naše telo vyžaduje, pretože nám, okrem iného, dodáva potrebnú energiu. A je jedno, či ste športujúci svalovec alebo sexica pred fotoaparátom :). Bielkovina rozdiely nerobí.

Samozrejme tyčinka nie je náhradou pestrej stravy, ale funkčným doplnkom, ktorý je tu ako prvá pomoc v núdzi.


Lucia, mnohí  ľudia ťa vôbec nepoznajú, napriek tomu máš cez 800-tisíc followerov na Instagrame a z reakcií tam, ti muži „ležia pri nohách“ 🙂. Kto je vlastne Lucia Javorčeková a prečo robí to, čo robí?
Je pravda, že nikdy nebolo mojím cieľom sa umelo zviditeľňovať. Neposielam si svoje fotky a články do médií, ani nevyrábam umelé kauzy, ako to robí väčšina žien v našom skromnom šoubiznise. Nikdy som nemala túžbu zviditeľniť sa prostredníctvom reality show a aj keď niekde si o mne prečítate, že som bývalá Miss Universe, je to síce lichotivé, ale na Miss som nemala ani pomyslenia, pretože nespĺňam kritériá, keďže od 18-tich rokov som vydatá. Nie všetko, čo sa popíše je pravda. A prečo robím to, čo robím? Pravdepodobne preto, že na to mám a navyše ma to baví.

Si najžiadanejšia Slovenka na Instagrame. Mnoho ľudí vníma nahotu ako kontroverznú, ba priam až povrchnú. Stretávaš sa na Slovensku s predsudkami? Ako s nimi bojuješ? 🙂
Samozrejme, a ani sa ľuďom nečudujem, pretože tento obraz vytvorili určité typy dievčat, s ktorými ma moja práca spája, takže je samozrejmé, že končím, či chcem alebo nechcem, v rovnakej kategórii. Pre mňa je ale dôležité ako ma vidí moja rodina a moji priatelia v súkromnom živote. Ak by som si brala všetko, čo prečítam na internete osobne, tak by som skončila asi v hlbokých depresiách.

Si veľmi populárna v Taliansku. Viac ako 80 % svojej fanúšikovskej základne máš tam. Prečo práve Taliansko?
Jedného pekného rána som sa zobudila s tým, že mám plnú schránku správ od Talianov, mala som zaplavený Facebook, Instagram aj mail. Fanúšikovia rástli závratnou rýchlosťou. Keď som sa zorientovala, zistila som, že moje fotky uverejnila jedna veľmi populárna facebooková stránka, potom som o prácu v Taliansku nemala núdzu. Dokonca som sa naučila po taliansky a veľa ľudí si myslí, že tam bývam.

Málokto o tebe vie, že si sa vydávala veľmi mladá – v osemnástich. Dnes je trend zakladať si rodinu oveľa neskôr. Nebála si sa vtedy, že robíš rozhodnutie priskoro?
Ja som veľmi rodinne založený človek a je pre mňa veľmi dôležité mať silné rodinné zázemie. Bez toho by som ani túto prácu vykonávať nevedela. Môže sa zdať, že vydať sa na 18-te narodeniny je priskoro, ja som ale vždy bola na svoj vek vyspelejšia a riadila som sa intuíciou, ktorá mi hovorila, že toto je ten správny muž na prežitie spoločného života v harmónii. Momentálne sme spolu 11 rokov a možno to znie ako klišé, ale sme doslova spriaznenými dušami.

Žiješ aktívnym životom – máš veľa fotení, cestuješ, staráš sa o rodinu. Z čoho získavaš energiu?
Energiu získavam zo spoločných aktivít so svojou rodinou, keď si robíme výlety na bicykloch, chodíme na prechádzky, na ihrisko, keď spolu s mužom ideme do fitka, keď sa spolu s kamarátmi hráme na našej ulici a vždy mám pri tom vo vrecku proteinku a Fit Kid v prípade núdze. 🙂

Po čom prvom siahneš, keď potrebuješ dobiť energiu?
Vždy mám po ruke okrem ovocia aj proteinku od Max Sportu a pre dcérku tyčinku Fit Kid. Dodá mi to rýchle cukry a bielkoviny. Počas fotenia je to niekedy namáhavé a zdĺhavé. Fotíme často aj v exteriéri, kde neprichádza do úvahy teplý obed alebo prestávka. Proteinka je super jednoduchý snack do ruky. Navyše, je bez éčiek.

Nebojíš sa cukru? Mnoho ľudí a hlavne žien má traumu z prijímania cukrov.
Cukor je predsa dôležitá súčasť našej stravy. Samozrejme netreba to preháňať. Nepijem sladené nápoje, nesladím si ani kávu, ale zasa energia = cukor, takže zjesť proteinku mi zasa žily netrhá :). Viem, že to potom vychodím alebo vybehám.

Si zástankyňou zdravej stravy. Čo je pre teba pri výbere stravy pre seba a tvoju rodinu dôležité?
Vždy sa snažím vyberať kvalitné suroviny, aj keď sa to vždy nedá, snažím sa nakupovať od lokálnych farmárov a sledujem zloženie a nutričné hodnoty potravín. Nie som fanatička, snažím sa ísť na to zdravým rozumom. Preto ma príjemne prekvapili MaxSport tyčinky, ktoré okrem toho, že výborne chutia, sú aj nutrične v poriadku. Môj osobný favorit je čokoládovo-oriešková, okrem toho mám veľmi rada aj radu RAW.

Príbeh Lucie bude pokračovať, sledujte našu stránku alebo Facebook. A keď vám bude chýbať energia, siahnite po najpredávanejšej protein tyčinke na Slovensku od Max Sportu.

Vieme, že novodobým strašiakom sú bezpochyby nebezpečné éčka v potravinách a práve ním sa snaží mamička Lucia vyhýbať. Proteínové tyčinky od MaxSportu sú viditeľne iné, pretože:

– sú jediné certifikované bez nezdravých éčiek,

– sú najpredávanejšie a najobľúbenejšie na slovenskom trhu,

– poskytujú komplexne vyvážené nutričné hodnoty pre celú rodinu,

– sú funkčné – obsahujú prebiotickú vlákninu, ktorá vyživuje pozitívnu črevnú mikroflóru,

– sú rýchlou pomocou v núdzi – v prípade potreby poskytujú náhradu stravy.

 

Na výber máte až päť príchutí tyčiniek PROTEIN BAR:

– VANILKOVÁ

– ČOKOLÁDOVO-ORIEŠKOVÁ

– ČOKOLÁDOVÁ

– JAHODOVÁ

– KARAMELOVÁ