Rýchly a chutný obed, či ľahká večera? Z našich cestovín vykúzlite chutné jedlo za pár minút. Inšpirovali sme sa virálnym receptom s feta syrom, ktorý je s našimi šošovicovými cestovinami ešte lepší a zdravší.
Na 3 porcie budeme potrebovať:
- 200 g Organic Protein Pasta Red Lentil Fusilli
- 200 g feta syru
- 300 g cherry paradajok
- 4 strúčiky cesnaku
- Soľ, sušená bazalka podľa chuti
- Olivový olej
Postup:
- Do zapekacej misy dáme feta syr, umyté paradajky a ošúpaný cesnak. Posypeme trochou soli, bazalky a polejeme olivovým olejom. Pečieme približne 20 minút vo vopred vyhriatej rúre na 180°C, aby paradajky a cesnak boli mäkké.
- Medzitým uvaríme cestoviny podľa návodu.
- Upečené paradajky a syr v zapekacej mise popučíme na kašu. Pridáme uvarené cestoviny a poriadne premiešame.
- Ihneď servírujeme, najlepšie s čerstvou bazalkou.