Nakúpte aspoň za 30 € a dopravu máte zadarmo! Nakúpte aspoň za 30 € a dopravu máte zadarmo!

Recept: Organické špagety z čiernych fazúľ s parmezánovým krémom

Poznáte naše čierne organické špagety z čiernych fazúľ? Okrem toho, že obsahujú veľa bielkovín, vlákniny a sú bez lepku, ešte aj výborne chutia. Vyskúšajte ich v tejto skvelej kombinácii s parmezánovým krémom.

Na 1 porciu budeme potrebovať:

Postup:

1.      Slaninu opražíme na panvici, slaninu vyberieme a panvicu s výpekom odstavíme z ohňa. V miske si rozmiešame žĺtky, 1 bielko a nastrúhaný parmezán. Z druhého bielka si môžeme pripraviť mini bielkovú omeletu.

2.      Uvarené špagety podľa návodu pridáme priamo z vody na odstavenú panvicu s výpekom zo slaniny a za stáleho miešania pridáme žĺtkovú zmes, miešame kým dosiahneme krémovú konzistenciu. Okoreníme čiernym korením, posypeme slaninou a ihneď podávame. Ako oblohu použijeme napr. artičoky, olivy, čili.