V dnešnom videu sme sa zamerali na výrobný proces RAW tyčiniek. Tyčinka Paleo Raw Bar je 100% prírodná bezlepková tyčinka založená na tých najkvalitnejších surovinách. Základom sú datle, ktoré nekupujeme mleté na kašu, ale celé kusy ako sa predávajú pred Vianocami v obchodoch. Datle si následne ručne triedime a melieme až tesne pred samotnou výrobou, aby sme zachovali 100% čerstvosť. Celý výrobný proces nikdy neprekročí 42 °C, aby si jednotlivé suroviny zachovali svoje unikátne benefity. Jednotlivé zložky sa zmiešajú, vytvarujú a balia – v tyčinkách nenájdete žiadnu zbytočnú chémiu! Tyčinka je tak vhodná pre ľudí s rôznymi intoleranciami a alergiami – neobsahuje mlieko, lepok, ani sóju.
Vo videu Tager vyspovedal nášho “šéfkuchára” Gaba s otázkami, nad ktorými ste sa určite zamýšľali aj vy. Ako je možné, že sú tyčinky trvanlivé, keď neobsahujú zbytočnú chémiu a ako výrobný proces vyzerá? Odpovede nájdete vo videu!