Čo poviete na takýto úžasný Jesenný koláč?📸: Nikol Maťková Postup:CestoVajíčka vyšľaháme do peny so štipkou soli. Po 4-5min postupne pridávame zvyšné ingrediencie. Cesto vylejeme do predom vymazanej formy a pečieme na 170°C 20-25min.Krém Vyšľaháme ricottu a tvaroh, z ktorých zlejeme prebytočnú tekutinu, s cukrom a zvyšnými ingredienciami, prípadne môžeme pridať stužovač šľahačky pre pevneší krém. Premiestnime do cukrárskeho vrecka a dáme vychladiť.Ovocný vkladTekvicu povaríme a spoločne s mandarínkami rozmixujeme na pyré. Pridáme cukor a uvaríme hustý džem, do ktorého pridáme pektín alebo agar podľa návodu.Po upečení korpus rozdelíme na dve polovice, spodnú potrieme džemom, naplníme polovicou krému a prikryjeme druhou polovicou. Tú rovnako potrieme džemom a dozdobíme zvyšným krémom, orechami, škoricou a samozrejme karamelovým protein X-cream.Ingrediencie:Cesto170g Polohrubá múka1čl kypriaci prášok30g kakao6pl kokosový olej6pl pomarančová šťava4ks vajce180g trstinový cukorŠtipka soliKrémPomarančová kôra250g ricotta200g jemný tvarohŠkorica80g trstinový cukor2pl karamelový protein X-creamOzdobaKaramelový Protein X-cremOrechyOvocný vklad1čl pektín/agar1konzerva sterilizovaných mandarínokPribližne ¼ tekvice hokkaido(Dá sa nahradiť tekvicovým džemom alebo iným podľa chuti)Dobrú chuť!