Nakúpte aspoň za 30 € a dopravu máte zadarmo! Nakúpte aspoň za 30 € a dopravu máte zadarmo!

Inšpiratívny príbeh Marcely Joglovej: Nebojme sa rozprávať o svojich problémoch

Prekonala zdravotné problémy a dnes ide na Olympiádu. Sme hrdí, že sme sa mohli stať partnerom tejto úspešnej športovkyne a podporovať ju v snoch, za ktorými si musela prejsť tŕnistou cestou. Prečítajte si viac v našom blogu. 


Marcela sa dostala na profesionálnu atletickú kariéru len pár rokov dozadu. Musela totiž bojovať s nepríjemnosťami, nad ktorými sa nepodarí zvíťaziť každému. Desať dlhých rokov ju trápila bulímia a aj napriek rôznym metódam sa jej nedarilo uspieť. 

Napokon to však dokázala a jej príbeh je inspirujúci o to viac, že sa dala na atletiku, ktorú od malička mala rada. Chcela sa stať profesionálkou. Ale v tom čase jej nikto neveril. Podceňovanie prichádzalo z každej strany, no ona to nevzdala, dva roky na sebe pracovala a na Majstrovstvách sveta v Keni 2019 dokázala skončiť dvadsiata. 

Ešte pred pár rokmi by si ani nepomyslela, že by niekedy mohla vôbec zabehnúť maratón a zrazu bola medzi najlepšími na svete. Motivácia stále rástla a aj napriek výrazne menším skúsenostiam oproti súperkám Marcela dokázala splniť limit a tento rok cestuje na Olympiádu. 


Sme hrdí, že môžeme podporovať takto inšpiratívneho človeka. Počas najbližšieho obdobia sa môžete tešiť na množstvo zaujímavých spoločných aktivít, ktoré pre vás chystáme. Prajeme jej v Tokiu veľa šťastia!

Celý Marcelin príbeh si môžete prečítať aj na webe Bez fráz