Nakúpte aspoň za 30 € a dopravu máte zadarmo! Nakúpte aspoň za 30 € a dopravu máte zadarmo!

Inflagranti s najchutnejšou proteínkou

Na obálkach časopisov, sociálnych sieťach a kampaniach vidíte už hotové dokonalé fotografie. Rozmýšľali ste niekedy, ako samotné fotenie prebieha? Poďte sa s nami pozrieť do zákulisia. Predstavujeme Luciu Javorčekovú pri fotení ďalšej série krásnych fotografií a ako inak – hviezdou bola aj naša nová karamelová proteínka.


Každému jednému foteniu predchádza príprava – výber miesta, oblečenia, vizážistu a pochopiteľne aj občerstvenia. Fotenie začína prácou vizážistky na modelke a technického tímu pri nastavení svetiel a aparátov. Zabudnite na fámy o vyhladovaných modelkách. Nám je jasné, že hladní tím nepracuje tak, ako ľudia plní energie, a preto sme sa zásobili tyčinkami Max Sport PROTEIN. Sú ideálnym snackom najmä pre aktívnych ľudí a navyše s fantastickou chuťou a výnimočným zložením! Po tejto praktickej maškrte nesiahajú len športovci, ale po ruke ju majú aj ľudia v práci, v prírode alebo ako my – v ateliéri. Je najpredávanejšou proteínovou tyčinkou na Slovensku vďaka svojim unikátnym vlastnostiam – je bezlepková, bez zbytočnej chémie, má 0 % trans tukov a obsahuje prebiotickú vlákninu, ktorá prospeje aj črevnej mikroflóre.

Max Sport navyše inovoval výrobný proces, ktorý využíva pokročilú technológiu spracovania proteínovej hmoty. Proteínka je tak mäkšia, má príjemnejšiu konzistenciu a zachová si vláčnosť aj pri nižších teplotách.

A čo hovorí na NOVINKU – Grand Caramel Lucia? „Karamelovú príchuť som mala možnosť ochutnať z bežných smrteľníkov ako prvá a je to úplná bomba! Tyčinka mi veľmi zachutila, páči sa mi, že tam nie je cítiť umelú chuť proteínu a že si výrobca Max Sport dáva záležať na kvalitnom zložení bez zbytočnej chémie.“