Nakúpte aspoň za 30 € a dopravu máte zadarmo! Nakúpte aspoň za 30 € a dopravu máte zadarmo!

Chceme vedieť VÁŠ názor!

Vážení priatelia a podporovatelia značky Max Sport. Vieme, že ste boli zvyknutý na stojany vo fitkách či plné regály našich produktov v obchodoch. No človek mieni, doba mení. Aj preto sme viac začali fungovať online. A teraz by sme radi zistili, ako nám to ide, pretože nám na vašom názore veľmi záleží. Aby to nebolo len tak zadarmo, môžete vyhrať poriadnu nálož produktov Max Sport! 😍


Chceli by sme vás teda poprosiť o vyplnenie nasledujúceho dotazníku. Zaberie vám to približne 8 minút času a nám to veľmi pomôže.

👉 Vyplniť dotazník 👈

Pokiaľ sa chcete zapojiť do súťaže o balík Max Sport produktov, v poslednej otázke vyplňte vašu emailovú adresu. Výherca bude vybraný len z týchto emailových adries. Dotazník samozrejme môžete vyplniť aj bez udania emailovej adresy. Pomôžete nám tak s výskumom bez nároku na výhru.

A čo teda môžete vyhrať?

Chceli sme vás za túto službu poriadne odmeniť. Preto až traja z vás, ktorí vyplnia celý dotazník a na konci nechajú aj emailovú adresu, získajú balík produktov Max Sport v hodnote 30 € úplne zadarmo! Celé podmienky súťaže nájdete nižšie. ĎAKUJEME <3

Pravidlá súťaže

1. Usporiadateľ súťaže

Usporiadateľom súťaže je spoločnosť MAX SPORT, S.R.O., so sídlom Mlynské Luhy 76/A, 821 05 Bratislava, IČO: 31368891, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, oddiel: Sro, vložka č.: 6687/B (ďalej len „Usporiadateľ“).

2. Trvanie súťaže

Súťaž „Chceme vedieť Váš názor“ je časovo limitovaná a prebieha v dňoch od 26.2.2021 do 10.3.2021 vrátane. Usporiadateľ súťaže si vyhradzuje právo konečného rozhodnutia súvisiaceho s trvaním a konaním súťaže.

3. Podmienky účasti v súťaži

Súťaže sa môže zúčastniť každá fyzická osoba staršia ako 18 rokov, s plnou spôsobilosťou na právne úkony, ktorá súhlasí s podmienkami. Účasťou v súťaži vyjadruje súťažiaci svoj súhlas s pravidlami súťaže a zaväzuje sa ich plne dodržiavať.

Hlavnou podmienkou zaradenia do súťaže je vyplniť emailovú adresu v poslednej otázke dotazníka

4. Ceny

Usporiadateľ súťaže odovzdá výhercovi nasledujúcu Cenu/Ceny: ·

3x balík produktov Max Sport v hodnote 30 €

Cena/Ceny budú vyžrebované naraz zo všetkých súťažiacich po ukončení súťaže. Vyplatenie výhry v hotovosti nie je možné.

5. Žrebovanie, vyhlásenie výhercov a informovanie výhercov a prevzatie výhry

Žrebovanie súťaže sa uskutoční dňa 11.3. 2021 a bude prebiehať pod dohľadom 2 osôb určených Usporiadateľom.

Žrebovanie je uskutočnené softwarom, ktorý je na to určený, to znamená náhodne vyberá Výhercu z databázy všetkých Súťažiacich.

Výherca bude o výhre informovaný písomne na email, ktorým sa do súťaže prihlásil.

Usporiadateľ si vyhradzuje právo konečného rozhodnutia, či podmienky stanovené pre dané Ceny boli splnené, alebo nie. Ceny nemôžu vyhrať súťažiaci, ktorí nesplnili, aj keď iba čiastočne, podmienky stanovené pre výhru Cien.

Výhercovi bude Cena odovzdaná spôsobom, ktorý si dohodne Usporiadateľ s Výhercom po jeho kontaktovaní prostredníctvom emailu. V prípade, že bude výhra zaslaná poštou, usporiadateľ nezodpovedá za straty alebo poškodenie spôsobené Slovenskou poštou.

Ak výherca do troch dní od prvého kontaktovania neprejaví súhlas s nadobudnutím výhry, vzdá sa výhry, odoprie súhlas, resp. nesplní inú podmienku podľa týchto pravidiel, výhru získava náhradník.

Náhradník je vyžrebovaný ihneď po tom, čo Usporiadateľ zistil, že výherca neprejavil súhlas s nadobudnutím výhry, vzdal sa výhry, odoprel súhlas, resp. nesplnil inú podmienku podľa týchto pravidiel, a to obdobným spôsobom ako pri prvom žrebovaní Víťaza.

Ak nastane rovnaká situácia aj pri prvom náhradníkovi, výhru získava náhradník vyžrebovaný v druhom poradí a postupne až náhradník v dvadsiatom piatom poradí.

Do súťaže nemôžu byť zaradení zamestnanci spoločnosti, ich rodinný príslušníci a ani nijako inak spriaznené osoby.

6. Osobné údaje

Účasťou v súťaži dáva každý súťažiaci súhlas k spracovaniu jeho osobných údajov v rozsahu, ktoré súťažiaci poskytol za účelom realizácie súťaže, jeho účasti v súťaži.

Spracovanie údajov sa riadi Zásadami spracovania a ochrany osobných údajov, ktoré boli sprístupnené na stránke https://maxsport.sk/

Zber emailových adries spadá pod Ochranu osobných údajov a riadi sa ustanoveniami spínanými na webe spoločnosti k nahliadnutiu https://maxsport.sk/ochrana-osobnych-udajov. Človek poskytujúci svoju emailovú adresu vrámci tejto súťaže súhlasí s jej využitím na reklamné oslovovanie na základe vyššie spomenutého odkazu o ochrane osobných údajov.

Ustanovenia týchto podmienok súťaže sa stávajú platnými a účinnými dňom ich zverejnenia na webe Max Sport https://maxsport.sk/

7. Záverečné ustanovenia

Usporiadateľ si vyhradzuje právo na zmenu pravidiel súťaže, na zrušenie súťaže, dĺžku trvania ako aj podmienky hry, najmä, ale nie výlučne, pravidlá žrebovania, dátum uskutočnenia žrebovania, počet výhercov, ako aj druhy výhier, ktoré budú predmetom žrebovania. Zmenu pravidiel a podmienok hry usporiadateľ zverejní na Facebook stránke www.maxsport.sk. Usporiadateľ nezodpovedá za žiadne škody vzniknuté v súvislosti s nesprávnymi údajmi poskytnutými súťažiacimi v súvislosti s neuplatnením, resp. nevyužitím výhry.

Výherca nemá právny nárok na výmenu Ceny alebo výplatu jej hodnoty formou peňažnej alebo akejkoľvek inej kompenzácie. Súťažiaci berie na vedomie, že výhry zo stávok a hier nie je možné podľa platných právnych predpisov vymáhať súdnou cestou. Zapojením sa do súťaže vyjadrujú súťažiaci svoj súhlas riadiť sa týmito podmienkami súťaže.

Súťaž nie je v žiadnom prípade usporiadaná ani podporovaná spoločnosťou Facebook a ani za ňu Facebook nijako neručí.