Nakúpte aspoň za 30 € a dopravu máte zadarmo! Nakúpte aspoň za 30 € a dopravu máte zadarmo!

Buďme solidárni – Každá pomoc sa počíta

Myslíme na hrdinov dnešných dní a nie sú nám ľahostajní. Nasadzujú svoje životy a často krát bojujú až do úplného vyčerpania, aby pomohli druhým. Preto sme sa rozhodli zapojiť a pomôcť tiež. Darovali sme celkovo 38 648 tyčiniek do deviatich nemocníc a záchranárskych zariadení na Slovensku a v Čechách.

 

Súčasná situácia sa dotkla už pravdepodobne každého z nás. Niekoho v menšej, iného vo väčšej miere. Zápasíme tu proti veľkému nepriateľovi, ktorý za sebou necháva obrovskú spúšť. Ako mu čeliť? Jedine ústupom. Druhým variantom je pomoc tým, ktorí to skutočne v dnešných dňoch potrebujú ešte omnoho viac, než inokedy.

Hovoríme o lekároch starajúcich sa o ťažko chorých pacientov. Hovoríme o zdravotných sestrách, ktoré sú desiatky hodín nadčasov k dispozícii, odoberajú vzorky a pomáhajú všade, kde môžu. A o všetkom zdravotníckom personáli bojujúcom so zákernou chorobou.

My v Max Sport nechceme len nečinne sedieť a prizerať sa tejto tragédii. Chceme byť silní, odvážni a pomôcť tým, čo to skutočne potrebujú. Prispieť našou troškou radosti. Všetci zdravotníci pracujú dlhé hodiny, niekedy s minimálnymi prestávkami či možnosťou ísť sa najesť. Vzhľadom na to nám zišla na um myšlienka produktovej podpory v podobe našich najlepších tyčiniek VIBE.

Práve tie nie len športovci využívajú vo chvíľach, kedy nemajú priestor a čas na iné jedlo. Dostatočne ich zasýtia a dodajú im energiu do ďalšieho výkonu. Môžu následne ďalej pomáhať, zachraňovať a šíriť pozitívnu energiu smerom k pacientom. A to je presne to, čo momentálne títo ľudia potrebujú.

Keď už pomáhať, tak poriadne

Nechceli sme však len náhodne vyberať jednu nemocnicu, ktorej pomôžeme. Bolo by to nefér voči ostatným a sami by sme sa necítili čestne. Rozhodli sme sa teda obdarovať štyri nemocnice na Slovensku a päť nemocníc, respektíve zdravotníckych zariadení, v Českej republike. Celkovo teda bolo distribuovaných takmer 40 000 kusov tyčiniek.


 „Od začiatku vzniku spoločnosti sa snažíme zapájať do rôznych aktivít charitatívneho či podporného typu. Nám samým v súkromných životoch je to vlastné a vzhľadom na to, že máme teraz príležitosť, rozhodli sme sa pomôcť aj našim zdravotníkom. Veď kto iný si to momentálne viac zaslúži, ako oni. Som rád, že sme mohli podporiť toľko zdravotníckych zariadení a verím, že im naše produkty padnú na úžitok,“ povedal jeden z konateľov spoločnosti Max Sport, Martin Poledna.

Táto pomoc sa môže zdať pre niekoho veľká, pre iného bude zase malá, no spravili sme všetko, čo je momentálne v našich silách. Každý jeden z nás vie konať dobro, len musí sám chcieť. A práve súčasná situácia by mala viac ľudí spájať, než rozdeľovať. Nech sme teda dobrým vzorom aj pre ostatných. Pokiaľ máme možnosť pomôcť, čo i len svojmu staršiemu susedovi, urobme tak prosím. Sami nevieme, kedy budeme tú pomoc potrebovať MY SAMI.