Nakúpte aspoň za 30 € a dopravu máte zadarmo! Nakúpte aspoň za 30 € a dopravu máte zadarmo!

BEEZ je viac než len chutná náhrada sladkostí

Potreba klásť dôraz na zdravie je pre nás prvoradá. Do našich produktov sa preto snažíme vždy pridávať iba suroviny, ktoré sú pre ľudské telo priaznivé, no zároveň chutné. Presne za takú by sme mohli označiť novinku z dielne Max Sport – tyčinku BEEZ.

Tento lahodný snack nemá žiadne obmedzenia a môžete ho konzumovať prakticky pri hocijakej príležitosti. Či už ako náhradu za klasické sladkosti, ako drobnosť na cesty či chutnú desiatu ku kávičke. Navyše je skvelý aj pre deti. Jednoduchým zložením je skutočným potešením pre vaše chuťové poháriky. Skladá sa z ovsených vločiek, medu, kokosového oleja či sušeného ovocia a vyrába sa v troch lahodných príchutiach. Sú to figa so škoricou a slivkou, granátové jablko s acai bobuľami a pomarančovým olejom a tretia príchuť obsahuje ženšen so zázvorom a guaranou.

Tyčinka Beez je okrem skvelej chuti aj vhodným partnerom pre organizmus zo zdravotného hľadiska. Vďaka medu má imunologické účinky a pomáha predchádzať chorobám. Nemusíte teda do seba dostávať rôzne umelé liečivá, ale dopriať si pravidelne medovú pochúťku. Samozrejme tyčinka nenahrádza lekármi predpísané lieky, no je vhodnou alternatívou k rôznych umelým doplnkom stravy.

Ručne vyrábaná z ovsených vločiek

Ručne vyrábaná tyčinka v bio kvalite okrem lahodnej chuti ponúka aj ďalšie benefity. β-glukán obsiahnutý vo vláknine z ovsených vločiek, má priaznivé účinky pri podpore tráviaceho systému. Nielenže napomáhajú tráveniu, no sú aj ľahko vstrebateľné a nezaťažujú organizmus. Plné vitamínov a minerálnych látok sú skutočne vhodnou alternatívou bežne dostupných sladkostí plných umelých cukrov. Ovsené vločky majú taktiež pozitívny vplyv na činnosť srdca a znižujú krvný tlak či cholesterol.

Plná medu

Obsah medu je pre náš nový produkt taktiež veľmi podstatný. Práve on robí z Beez tyčinky imunologickú bombu. Jeho protizápalové a antibakteriálne účinky sú všeobecne veľmi dobre známe. Med rovnako napomáha pri vírusových a respiračných ochoreniach. Má upokojujúce účinky na nervový systém a je prírodným zdrojom energie.

Skvelé vlastnosti kokosového oleja

V neposlednom rade treba určite spomenúť aj kokosový olej, ktorý pomáha doplniť tyčinku ďalšími živinami. Je bohatým zdrojom antioxidantov a obsahuje vitamíny A, C a E. Dokázateľne má antivírusové a antibakteriálne účinky, čo opäť dokazuje skvelé imunologické vlastnosti tyčinky Beez.

Prírodný pôvod Beez-ky nám umožnil zaradiť ju do kategórie Clean Label. Jej zloženie je jednoducho prehľadné a ľahko pochopiteľné. Cieľom tohto trendu je pridávať do potravín čo najmenej ingrediencií.

Nepozeráte sa teda len na chutnú delikatesu a náhradu sladkostí. Beez je skvelým spoločníkom a pomocníkom vo všetkým smeroch. Navyše okrem vyššie spomenutých vlastností aj vynikajúco chutí. Rozplýva sa na jazyku a je mäkučký. Vyskúšajte ho ešte dnes.