Nakúpte aspoň za 30 € a dopravu máte zadarmo! Nakúpte aspoň za 30 € a dopravu máte zadarmo!

Ako sa darí finalistom Cesty za zdravím?

Je tomu šesť týždňov, odkedy sa piati finalisti vydali na cestu za svojím trvalým zdravím. Pod dohľadom odborníkov - výživového experta Michala Páleníka a jeho teamu nutričných poradcov, Viktora Olivu, ktorý im vypracoval pohybový plán a doktorky Penesovej, ktorá dohliada na ich zdravie, od základu zmenili svoj životný štýl. Ste zvedaví, či sa im darí splniť svoje ciele?

Hoci sa aprílové počasie s nami celý mesiac zahrávalo, tento deň sme mali skvelé podmienky na spoločné stretnutie a tréning s Viktorom Olivom v parku Jama. Z finalistov sa podarilo prísť Kataríne z Krásna nad Kysucou a Kristíne z Malaciek, pridal sa však aj náš kolega Martin, ktorý bol do projektu nominovaný naším vydavateľstvom a rozhodol sa zmeniť svoj životný štýl.

Viktor Oliva ukázal účastníkom, že cvičiť sa dá kdekoľvek, aj bez pomôcok. Cvičenie s vlastnou váhou je efektívne a bezpečné. Michal Páleník podporil našich finalistov a pridal sa ku tréningu, ktorý ku komplexnému a trvalému nastaveniu zravého životného štýlu určite patrí.

Po dobrom tréningu patrila Kataríne, Kristíne aj Martinovi zaslúžená odmena od partnera projektu cesta za zdravím, spoločnosti Max Sport, ktorá má bohaté portfólio produktov zameraných na zdravé stravovanie. Chutné snacky v podobe proteínových tyčiniek rôznych príchutí pomôžu zahnať hlad po tréningu, či proteínové cestoviny, ktorými si môžu spestriť jedálniček.

Deň sme ukončili LIVE STREAMOM v našom TV štúdiu, kde sme sa porozprávali o tom, ako sa finalistom darí. Záznam z live streamu si môžete pozrieť tu.

Zdroj: https://zdravie.pravda.sk/zdrava-vyziva/clanok/665480-ako-sa-dari-finalistom-cesty-za-zdravim/