Talianska tradícia.
Všetko sa to začalo snom cukrára Ruggera Bauliho, ktorý s nezastaviteľným odhodlaním a vizionárskym pohľadom odštartoval príbeh, ktorý trvá viac ako 100 rokov vynikajúcej cukrárskej tradície.
Cesto Bauli a tajomstvo jeho kvality pochádza z malej cukrárne vo Verone. Práve tu sa Ruggero naučil tajomstvá cukrárskeho umenia, vrátane používania materského kvásku, ktorý je dodnes srdcom Bauliho výrobkov. V roku 1922, s vášňou a oddanosťou, otvoril svoju prvú dielňu s obchodom, ktorá sa stala prvou cukrárňou v meste.
Najvzácnejšou ingredienciou v našich receptoch je náš materský kvások.
Originálny, starostlivo pestovaný a uchovávaný s rovnakou vášňou viac ako 100 rokov. Materský kvások je prirodzene fermentované cesto, ktoré si vyžaduje čas a starostlivosť a dodáva našim výrobkom autentickú a jedinečnú chuť. Nech už je vaším obľúbeným produktom od Bauli čokoľvek, každé sústo vám prináša nadčasovú chuť, tradíciu lahodnosti, ktorá vás znovu a znovu poteší.
Čaro talianskeho cukrárskeho umenia.
Vždy sme pracovali s láskou, aby sme vytvorili jedinečné a nezameniteľné výrobky, ktoré rozprávajú dlhý príbeh oddanosti a skúseností. Náš recept? Vyberáme iba kvalitné suroviny a dávame im všetok potrebný čas. Záväzok a kreativita sa postarajú o zvyšok, neustále zdokonaľujúc to najlepšie z talianskeho cukrárskeho umenia.