Nakúpte aspoň za 30 € a dopravu máte zadarmo! Nakúpte aspoň za 30 € a dopravu máte zadarmo!

Určite to dôverne poznáte. Sedíte večer pred televízorom a dali by ste si niečo pod zub. Mlsný jazýček vás ženie do skrinky so sladkosťami. Zásobte ju zdravými snackmi v podobe Proteínových chipsov a Proteín cakov.

Vegánske Proteínové chipsy sú ideálnou voľbou pre fajnšmekrov. Otvorte si balík v rúre pečených krekrov v troch príchutiach a doprajte si tak lahodný pokrm, po ktorom vaše telo túži. Zdravé chipsy ponúkame s morskou soľou a korením, sweet chilli a summer grill party. Každá jedna príchuť má niečo do seba, preto je ideálne ochutnať všetky.

Ich intenzívna chuť vás bude sprevádzať počas maškrtenia, až dokým nenarazíte na dno balíčka. Keďže sú pečené, pokojne si môžete dopriať aj dva. Neobsahujú totiž toľko tuku, ako klasické chipsy. Naviac sú bez lepku, sóje a GMO. S 20 % proteínu ľahko porazia aj akúkoľvek tyčinku. Pre milovníkov slaných snackov teda ideálna voľba.

Proteín Cake si nájde miesto vo vašom jedálničku ako dobrý snack, či prípadne doplnok do raňajkovej kaše alebo ozdoba koláča. Je bez palmového tuku a s 27 % vysokokvalitného proteínu si nájde miesto aj v jedálničku športovca. Obsahuje tiež kyselinu listovú, alias vitamín B9, ktorá pomáha pri obnove buniek, tvorbe červených krviniek alebo nukleových kyselín. Pokiaľ by sme jej mali nedostatok, môžeme trpieť stratou chuti do jedla, chudokrvnosťou, slabosťou, až úbytkom hmotnosti.

Máme ich pre vás v dvoch príchutiach – kakao s kokosom a mliečnu. Objavte taktiež čaro našej najväčšej kategórie Max Sport tyčiniek.

Buďte vždy v obraze, odoberajte novinky, tipy, triky a motiváciu k maximálnemu výkonu!