Nakúpte aspoň za 30 € a dopravu máte zadarmo! Nakúpte aspoň za 30 € a dopravu máte zadarmo!

Prichádza nová generácia tyčiniek. S nimi totižto dokážete všetko a máte nekonečno možností. Predstavujeme Max Sport Infinity Protein. Mäkkú, viacvrstvovú tyčinku v troch príchutiach, každú s iným typom orieškov. Vyskúšajte niečo nové a potešte svoje chuťové poháriky.

Už žiadne výhovorky ani zjednodušovanie. Choďte do toho naplno! Netreba zdolať rekord, stačí byť lepší ako včera. A práve vďaka Infinity Proteín tyčinke to dokážete. Naštartujte deň kvalitným snackom plným bielkovín. Jeden produkt tvorí až 31% proteínov, čo zabezpečí vašim svalom poriadny prísun energie. Vďaka vysokému obsahu vlákniny zároveň nezaťažíte trávenie. A čo je na Infinity najlepšie? Má len 1,9 gramov cukru, no nestratila nič na svojej chuti. Dokonca by sa dala považovať za jednu z najlepšie chuťovo vyladených tyčiniek portfólia Max Sport! Naviac je bez lepku, takže je vhodná aj pre ľudí trpiacich celiakiou.

Aby toho nebolo málo, tyčinka Infinity Proteín obsahuje aj taktiež magnézium. Účinná látka zaisťuje správnu funkciu svalov, či predchádza svalovým kŕčom. Okrem toho aj prispieva k správnemu fungovaniu nervového systému. Doprajte si až 44% odporúčaného denného príjmu horčíka (165 mg).

Prečo by ste teda mali Max Sport Infinity Protein konzumovať pravidelne? Zvyšuje športový výkon počas fyzickej aktivity. Je ideálnou výživou pred aj po náročnom tréningu. Poskytuje okamžitý zdroj energie. A odporúčame ju ako vhodnú náhradu sladkostí pre aktívnych ľudí všetkých vekových kategórií.

Teraz k dispozícii v troch delikátnych príchutiach – Čokoláda s lieskovcami, Kokos s mandľami a Slaný karamel s arašidmi. A ako bonus všetky tri druhy obsahujú poriadnu vrstvu tekutého karamelu. Vyskúšajte ich ešte dnes. Doplňte okrem magnézia aj nemenej potrebný kolagén. S tyčinkami Collagen+ alebo oblátkami Collagen+ Kex získate z jedného produktu až polovicu dennej odporúčanej dávky tejto látky.

Buďte vždy v obraze, odoberajte novinky, tipy, triky a motiváciu k maximálnemu výkonu!