Nakúpte aspoň za 30 € a dopravu máte zadarmo! Nakúpte aspoň za 30 € a dopravu máte zadarmo!
Neboli nájdené žiadne produkty

Prinášame vám revolučnú novinku. Collagen+ Kex je prvá kolagénová oblátka na trhu spájajúca jemnú chuť a vedecky dokázanú funkčnosť. Má nízky obsah cukru, a preto je ideálnym každodenným občerstvením. Poteší aj vaše chuťové poháriky, dodá energiu a poskytne veľkú škálu skvelých výhod. 

Kolagén v našom keksíku okrem skvelej chuti teda ponúka aj ďalšie benefity. Značne účinkuje proti starnutiu pokožky. Nie nadarmo sa táto zložka pridáva do rôznych pleťových krémov. Okrem omladzovania pokožku tiež hydratuje. Je vhodný aj po náročnej športovej aktivite ako pomoc pri regenerácii svalov a podporuje taktiež flexibilitu kĺbov či pevnosť kostí.

Kolagén Kex je teda vhodný pre zdravé starnutie, ako to radi v Max Sport voláme. Doprajte svojmu telu niečo dobré. Veď krásny môžete byť nie len zvonku, ale aj zvnútra. Podobne ako tyčinka Collagen+, aj Collagen+ Kex obsahuje až 5 200 mg funkčnej látky Peptan, teda prémiového bioaktívneho kolagénu.

Teraz vám túto lahodnú pochúťku prinášame v dvoch príchutiach. Lieskový oriešok a citrón harmonicky dolaďujú prémiový obsah keksíku. Vysoký obsah vlákniny zabezpečuje dobré trávenie. Naviac je bez palmového oleja a obe príchute sú bezgluténové. Nazrite tiež do kategórie klasických Proteín Kexov.

Buďte vždy v obraze, odoberajte novinky, tipy, triky a motiváciu k maximálnemu výkonu!