Nakúpte aspoň za 30 € a dopravu máte zadarmo! Nakúpte aspoň za 30 € a dopravu máte zadarmo!

Tyčinka Collagen+ je prvá kolagénová tyčinka na trhu a spája v sebe jemnú chuť s vedecky dokázanou funkčnosťou. Je navrhnutá tak, aby sa stala každodenným občerstvením, ktoré poteší vaše chuťové poháriky, dodá vám energiu a poskytne veľkú škálu funkčných výhod.

Kolagén je známy ako kĺbová výživa. Avšak nie je to len o tom. Práve blahodarné účinky tejto látky môžete využiť aj pre žiarivé a pevné vlasy, silné zuby, ba dokonca aj proti starnutiu pokožky. Najlepší kolagén si často musíte dávať len vo forme tabliet alebo práškov. To je s tyčinkou Collagen+ minulosťou.

V štyroch famóznych príchutiach si vás jednoznačne ihneď získa. Sú to čokoláda, jahoda, kokos a slaný karamel. Jedna tyčinka má až 38 % proteínov, čím sa vyrovná mnohým iným konkurentom, avšak ešte navyše obsahuje aj polovicu odporúčanej dennej dávky kolagénu – 5 200 miligramov. S nízkym obsahom cukru je vhodná aj do diéty. Naviac je bez lepku, takže istotne potešíme všetkých ľudí trpiacich celiakiou. Máte chuť na niečo chrumkavejšie? Vyskúšajte náš Collagen+ Kex

Buďte vždy v obraze, odoberajte novinky, tipy, triky a motiváciu k maximálnemu výkonu!