Nakúpte aspoň za 30 € a dopravu máte zadarmo! Nakúpte aspoň za 30 € a dopravu máte zadarmo!

Alternatívne cestoviny sú pre mnohých veľkou neznámou. Vo svete ľudí zakladajúcich si na zdravšom stravovaní a športovcov to však nie je úplne pravdou. Proteínové cestoviny Max Sport sú zdravou náhradou v klasických receptoch. Vyrobené zo sóje, fazule či quinoa sú ideálne aj pre ľudí trpiacich intoleranciou na lepok. Samozrejme tiež aj vegetariánov a vegánov.

V ponuke Max Sport nájdete šesť druhov. Organické Fusilli z červenej šošovice, špagety z organických čiernych fazúľ, penne zo zeleného hrásku, špagety z organických adzuki fazúľ, organické fettucine z quinoy a organické fettucine zo zelenej sóje sú bohatým zdrojom bielkovín a skvelým spestrením vašich doterajších jedál. Všetky proteínové cestoviny sú v bio kvalite, bez GMO a nezaťažujú organizmus.

Vďaka vysokému obsahu vlákniny naše fit cestoviny navyše podporujú správne trávenie. Nie je to teda len tak nejaká obyčajná pasta. Chuťou aj vlastnosťami častokrát prekoná klasické cestoviny. Chceli by ste sa pozrieť, čo všetko sa dá z Max Sport cestovín vykúzliť? Pozrite sa do sekcie receptov proteínových cestovín na našom blogu.

Strukovinová ryža Max Sport ako alternatíva ku klasickej ryži? Prečo nie! Obsahujú skoro trikrát viac bielkovín ako klasická lúpaná biela ryža a oveľa menej sacharidov.

Hrach a šošovica sú strukoviny a patria medzi najuniverzálnejšie a najvýživnejšie dostupné potraviny. Strukoviny sú nabité živinami. Majú nízky obsah kalórií, no vďaka vláknine a bielkovinám sa budete cítiť sýty. Telo využíva sacharidy v strukovinách pomaly, čím poskytuje stabilnú energiu pre telo, mozog a nervový systém. Jesť viac strukovín ako súčasť zdravej výživy môže pomôcť znížiť hladinu cukru v krvi a krvný tlak

Strukoviny majú zvyčajne nízky obsah tuku a vysoký obsah vlákniny, kyseliny listovej, draslíka, železa a horčíka. Preto sme sa rozhodli pridať do nášho portfólia strukovinovú ryžu. Max Sport Legume Rice – zelený hrášokMax Sport Legume Rice – červená šošovica.  Obe tieto jednozložkové strukovinové ryže sú dokonalou náhradou bielej ryže. Môžete ju podávať ako prílohu – alebo jednoducho uvarte rovnako ako klasickú ryžu – zmiešajte s vašou obľúbenou omáčkou ako ste zvyknutý robiť s klasickými cestovinami.

Buďte vždy v obraze, odoberajte novinky, tipy, triky a motiváciu k maximálnemu výkonu!