Nakúpte aspoň za 30 € a dopravu máte zadarmo! Nakúpte aspoň za 30 € a dopravu máte zadarmo!

Strukovinová ryža Max Sport ako alternatíva ku klasickej ryži? Prečo nie! Obsahujú skoro trikrát viac bielkovín ako klasická lúpaná biela ryža a oveľa menej sacharidov.

Hrach a šošovica sú strukoviny a patria medzi najuniverzálnejšie a najvýživnejšie dostupné potraviny. Strukoviny sú nabité živinami. Majú nízky obsah kalórií, no vďaka vláknine a bielkovinám sa budete cítiť sýty. Telo využíva sacharidy v strukovinách pomaly, čím poskytuje stabilnú energiu pre telo, mozog a nervový systém. Jesť viac strukovín ako súčasť zdravej výživy môže pomôcť znížiť hladinu cukru v krvi a krvný tlak

Strukoviny majú zvyčajne nízky obsah tuku a vysoký obsah vlákniny, kyseliny listovej, draslíka, železa a horčíka. Preto sme sa rozhodli pridať do nášho portfólia strukovinovú ryžu. Max Sport Legume Rice – zelený hrášokMax Sport Legume Rice – červená šošovica.  Obe tieto jednozložkové strukovinové ryže sú dokonalou náhradou bielej ryže. Môžete ju podávať ako prílohu – alebo jednoducho uvarte rovnako ako klasickú ryžu – zmiešajte s vašou obľúbenou omáčkou ako ste zvyknutý robiť s klasickými cestovinami.

Buďte vždy v obraze, odoberajte novinky, tipy, triky a motiváciu k maximálnemu výkonu!